1. 8. 2007

Anketa potvrdila vysokou denní návštěvnost Exponetu


Když jsme zadávali první anketu, věděli jsme, že účast nebude velká. Jsou dovolené, pro filatelisty okurková sezona, náš blog je zcela nový, neznámý a nepropagovaný, navíc anketu jsme vypsali na velmi krátkou dobu... Přesto se našlo prvních 45 respondentů, z nichž nadpoloviční většina podle hlasování sleduje Exponet denně. Se statistickou chybou se ovšem počítá :), výsledek je přesto jednoznačný.
Podobný výsledek jsme očekávali. Virtuální výstava s 266 exponáty již dává maximální prostor proto, aby se "pravověrný" on line filatelista držel svého monitoru. Neznamená to samozřejmě, že maximální oblibě se těší rovnoměrně všechny exponáty, "někdo rád vdolky, jiný holky". Ostatně hodně napovídá počítadlo u každého exponátu. Každopádně k aktivnímu studiu i k radosti z filatelie již je skutečně z čeho vybírat a detailní studium zabere hodiny, spíše však dny a týdny.
Bohužel se na tomto Exponet foru zachytí jenom část těch návštěvníků, kteří ovládají český jazyk.
Protože nás zajímá, kterou třídu Exponetu nejvíce preferujete, stanovili jsme v tomto smyslu otázku pro další anketu. Je jen škoda, že počet předvolených odpovědí je limitovaný a zdaleka již nevystihuje všechny možnosti Exponetu. V této anketě jsme Vám ale zapnuli (na rozdíl od ankety minulé) možnost hlasovat ve více kategoriích, protože logicky můžete mít zájem o více kategorií/tříd.
Těšíme se na výsledky - ty budeme spolu s Vámi znát v neděli 12. srpna. Snad se mezitím vrátí jiné skupiny sběratelů a přes probíhající léto juknou na svůj display kvůli novinkám. A nezapomeňte - hlasujte! >>>>>
http://expo-net.blogspot.com/
Hezkou druhou polovinu léta přeje
Břetislav Janík