21. 8. 2007

Celiny a PH vedou


Že nejvíce chcete na Exponetu "Celiny" (72 % účastníků), "Poštovní historii" (65 %) a "Tradiční filatelii" (63 %). Na dalších místech se umístila "Aerofilatelie" a "Astrofilatelie" (29 %) a z pohledu účastníků ankety "Tematická filatelie" (17 %). Ostatní oborové třídy jsme nemohli uvést, protože počet anketních řádků je limitován číslem pět. Účastníci mohli hlasovat současně v několika oborech.
Výsledky ankety jsou jen orientační. Předně - zúčastnilo se málo respondentů (doba letních dovolených a filatelistické okurkové sezony), prozatím velmi malá povědomost o blogu Exponet forum (nikde se o něm neobjevila ani řádka). Z těch co na blog zavítali, ne všichni si buď ankety všimli nebo nejsou ochotni hlasovat (třeba obava z neanonymity hlasu), dalším důvodem byl velmi malý časový úsek pro zmiňovanou anketu (10 dní - nejsme IDnes).
Každopádně anketu(y) nijak nepřeceňujeme a bereme ji(je) jako příjemné zpestření. Jsme hraví a soutěživí, těší nás sledovat vývoj hlasování. Věříme, že dalších anket se zúčastní mnohem větší množství respondentů a za účast děkujeme předem.
B. J.