9. 12. 2007

Filatelistická fotogalerie


S další dosud nevídanou novinkou na českém filatelistickém internetu se můžete seznámit, navštívíte-li Japhila e-zine >>>>> http://www.japhila.cz/philagallery/index.htm

Filatelistická fotogalerie přináší první čtyři obrazové galerie, prozatím věnované Světové výstavě poštovních známek PRAGA 1988. Postupně budou přidávány další a další fotografie, které budou mapovat zejména československou, resp. českou filatelie. To však neznamená, že Filatelistická fotogalerie není otevřena "komukoliv odkudkoliv". Chcete-li nabídnout fotografickou dokumentaci nějaké filatelistické akce, stačí poslat nebo zpřístupnit Vaše fotografie s popisem. Protože Japhila e-zine je mezinárodním filatelistickým periodikem, musíte i nadále počítat s tím, že texty budou zpřístupňovány cizojazyčným návštěvníkům. Angličtina jako světový "internetový" jazyk se nabízí. Fotografie však můžete poslat i s pouhým českým komentářem.

Mimochodem, při přípravě prvních alb filatelistické fotogalerie jsem si uvědomil, jak je podobná iniciativa potřebná. Na některých fotografiích je z 9 osob již 6 zesnulých. Pojďte s námi dokumentovat filatelii.

Jste srdečně zváni k pasivní návštěvě i k aktivní spolupráci :)
Břetislav Janík