9. 3. 2009

Euro na Slovensku, euro na zberateľských dňoch v Bratislave...

Toto motto zberateľského veľtrhu bude dominovať počas dvoch dní 5. - 6. 6. 2009 už na 6. medzinárodnom zberateľskom veľtrhu Bratislavské Zberateľské Dni 2009.

Na poslednom 5. najúspešnejšom jubilejnom ročníku, ktorý bol spojený s medzinárodnou filatelistickou výstavou so športovou tematikou SLOVOLYMPFILA sa zúčastnilo 163 vystavovateľov zo 16 krajín sveta a veľtrh navštívilo 2.863 návštevníkov.

Podpora účasti
Na prípravnom výbore BZD bolo rozhodnuté výrazne posilniť veľtržnú medzinárodnú prezentáciu. Toto rozhodnutie sa odrazí:
- v nových podmienkach účasti a v 3 cenových úrovniach prezentácie:

- stôl - 80x80 cm (od 20 EUR)
- ostrovný pult - skladačkový systém Octanorm - 1 x 1m (60 EUR bez DPH)
- stánky (od 557 EUR bez DPH)
- výrazne sa podporí zahraničná propagácia veľtrhu (návšteva a pozvanie na prezentáciu zahraničné poštové správy a mincovne)
- posilní sa odborný program (emisia mincí a známok, numizmatická aukcia)
- organizačné opatrenia na posilnenie náboru pred konaním veľtrhu a jeho prezentácii (časopis Meteor, časopis Zberateľ, uverejnenie informácii o konaní veľtrhu na najväčšom internetovom aukčnom portáli www.delcampe.net, kde je registrovaných viac ako 350 tisíc užívateľov z celého sveta)

Dôležité

- zberatelia prihlásení do 31. 3. 2009 a so zaplatenou faktúrou do tohto dátumu majú cenu za stôl za 20 EUR (1 deň) alebo 35 EUR (2 dni).
- zberatelia prihlásení od 1. 4. 2009 alebo zberatelia, ktorí neuhradili faktúru do 31. 3. 2009 majú cenu 30 EUR (1 deň) alebo 45 EUR (2 dni).

Žiadame všetkých vystavoteľov, aby sa vo vlastnom záujme prihlásili čím skôr a tým im vieme v predstihu garantovať preposlanie ich umiestnenia v hale a zapísanie do katalógu vystavovateľov.

Informácia pre zberateľov
Výstavný areál Incheba Expo Bratislava je situovaný na hlavnom dopravnom koridore a diaľnicou je spojený s Českou republikou, Rakúskom, Maďarskom... Je tu možnosť výletov do centra Bratislavy - Bratislavský hrad, múzeá, rôzne kultúrne pamiatky, výlety loďou po Dunaji... V blízkom okolí je možnosť návštevy Viedne či Budapešti.

Do pozornosti chceme dať bankomat, ktorý je umiestnený priamo na výstavisku pri hlavnom vstupe do hál.

Je tu možnosť ubytovania v hoteli Incheba, ktorý sa nachádza v areáli výstaviska a zároveň možnosť stravovania a občerstvenia ako v hoteli, tak aj v reštaurácii umiestnenej pri vstupe do hál, respektíve predaj pirôžkov a iných chuťoviek priamo v hale z mobilného predajného pultu.

Odborní partneri Slovenská pošta, a.s. - POFIS Mincovňa Kremnica, š.p. Zväz slovenských filatelistov Slovenská numizmatická spoločnosť Slovenská spoločnosť olympijskej a športovej filatelie pri SOV Mediálni partneri ZBERATEĽ, mesačník pre zberateľov ZOZNAM.SK najnavštevovanejší internetový portál na Slovensku

Profil vystavovateľov Filatelia - známky, celiny a celistvosti Filokartia - staré pohľadnice (topografické/miestopisné, tematické) Numizmatika - mince, medaily, papierové platidlá Minerály - drahé kamene, šperky z prírodných materiálov, fosílie Telefónne karty - GSM karty, SIM karty, kupóny Drobné starožitnosti - keramika a porcelán, militárie, obrazy Ostatné zberateľské odbory - odznaky a vyznamenania, autogramy, železničné, automobilové a letecké modely, obaly a etikety a iné.

S pozdravom


Mário Klimek Junior Manager
Incheba, a.s. Viedenská cesta 3-7 851 01 Bratislava, Slovakia
M +421 911 100 708 T +421 2 6727 2206 F +421 2 6727 2055
mklimek@incheba.sk
www.incheba.sk

Další informace a přihlášky >>>>> http://www.japhila.cz/pdf/BZDobjednavka_09uk.pdf
a http://www.japhila.cz/pdf/BZD09_info.pdf