1. 6. 2009

Helpdesk Exponetu: Stopařův průvodce Exponetem

Již první den po spuštění zaznamenáváme vřelé reakce od vystavovatelů a návštěvníků - hlavně ze zahraničí. Bohužel nadstandardní iniciativa "přespolních" je již vůči tuzemským návštěvníkům příznačná. Nicméně k věci.

Nově máte možnost vyhledávat exponáty na Exponetu podle názvů a jmen vystavovatelů. Protože blog je veden v angličtině použijte prosíme anglická klíčová slova, která se nachází v názvech exponátů. Nápomocen Vám může být vícejazyčný filatelistický slovník, který je k dispozici na Japhile >>>>> http://www.japhila.cz/zakladni_vyrazyBB.htm

V levém horním rohu je prázdné políčko, kam můžete napsat Vámi hledané slovo. Po zadání slova a kliknutí na vedlejší sousloví "Hledat blog" je prohledáván veškerý obsah. Po zapsání slova např. "Foreruners" (předchůdci) anebo "Field Post" / "Feldpost" (polní pošty) se Vám zobrazí exponáty s příslušnou tematikou anebo Vám umožní "skákat" po jednotlivých názvech, kde hledané slůvko je celé nebo v části textu. Totéž platí o jménech vystavovatelů.

Nový Japhila blog je pro veřejnost spuštěn ani ne 24 hodin a je zřejmé, že bude dále doplňován nejen o nové rubriky ale také nové možnosti, jak ulehčit návštěvníkům Exponetu život. Rozhodně je vynikajícím doplňkem desetitisíců stávajících stran Exponetu. Všechny jeho odkazy směřují přímo na Exponet, který je i nadále na svém místě, kdykoliv Vám posloužit.

Tak jej vyzkoušejte, prouzkoumejte a napište >>>>> http://japhila.blogspot.com/

Břetislav Janík ;-)