25. 9. 2011

Sběratelům geologické filatelie a hornických tiskovin

Nejbližší tuzemskou mineralogickou burzu pořádá Gymnázium v Jablonci nad Nisou v sobotu 1. 10. 2011. Přehled mineralogických burz najdete např. na:
www.mineral.cz
11. - 14. 10. 2011 se koná 50. jubilejní ročník sympozia Hornická Příbram ve vědě a technice - vstup zdarma. Více informací o programu na:
www.hpvt.cz
www.diamo.cz

Celostátní aktuální program filatelistických setkání (burz) bývá uveden v tištěných měsíčnících Filatelie, do kterých lze nakouknout ve většině filatelistických prodejen.


Na internetu je k dispozici i www „filatelistický magazín Infofila“ Musím však konstatovat, že zde uváděná setkání, výstavy a burzy (ročníkový předběžný program) jsou mnohdy neaktuální. Mohou být v průběhu roku zrušeny pro malý zájem sběratelů.
Dále je k dispozici informační blog na:
http://expo-net.blogspot.com/

Speciální obchod Postfila , zabývající se prodejem novodobé (české) poštovní tvorby (známkové aršíky, obálky prvního dne FDC i jednotlivé známky), lze najít v Praze 7 poblíž metra Nádraží Holešovice. Některé z těchto materiálů lze zakoupit i na Hlavní poště Praha 1, Jindřišská ulice 14, přepážka 29 a 30.

Kolář Radoslav tel. 603927245
Email: radoslav.kolar@seznam.cz