11. 4. 2013

Poštovní výstava aneb Pošta, jak jsme ji (ne)znali

Vážení přátelé, dovolujeme si Vám zprostředkovat pozvání Poštovního muzea k návštěvě akce "Poštovní výstava aneb Pošta, jak jsme ji neznali", která bude otevřena v v pondělí 15. dubna 2013 ve Vzdělávacím centru Škoda Auto a.s., Na Karmeli 1457, Mladá Boleslav. Expozici lze navštívit až do 12. května. Další informace k výstavě naleznete na internetových stránkách Poštovního muzea http://www.postovnimuzeum.cz/cz/aktuality/vystava-pm-i-s-filatelistickou-burzou-v-mlade-boleslavi!-id40177/  (je třeba vložit do okénka Vašeho internetového prohlížeče celý tento odkaz, který se Vám v textu tohoto e-mailu možná oddělí v důsledku vloženého vykříčníku) nebo na stránkách Vzdělávacího centra Na Karmeli  http://www.nakarmeli.cz/2013/04/08/postovni-vystava-pripomene-postu-jak-jsme-ji-neznali/ .

A na své si přijdeme i my, filatelisté, neboť v sobotu 20. dubna bude v rámci akce uspořádána i filatelistická burza a v provozu bude poštovní příležitostná přepážka s příležitostným razítkem k výstavě (razítko viz internetové stránky České pošty http://www.ceskaposta.cz/cz/filatelie/razitka/postovni-vystava-na-karmeli--postovni-muzeum-id39963/ , kde je již zobrazen jeho otisk).
V příloze našeho e-mailu naleznete soubor s pozvánkou či plakátkem. Děkujeme Mgr. Tomášovi Kavkovi z Poštovního muzea za upozornění na tuto akci a poskytnutí souboru.
Za výbor Klubu filatelistů, sběratelů specializovaných oborů, 00-15 Praha
Ing. Pravoslav Kukačka, jednatel a správce klubové e-mailové schránky kf0015@centrum.cz