18. 11. 2013

Zvláštní on line Olympsportu

Čas oponou trhnul a vyškubnul z ní dvě zásadní novinky, se kterými bych Vás rád seznámil. Obě považuji za tak důležité, že se pokusíme s nimi seznámit i počítačově nevybavené členy OS. Oč se jedná? V podstatě o toto: 
TENISOVÉ HODY - 120 LET ČESKÉHO TENISU

Díky péči našeho člena a wimbledonského vítěze Jana Kodeše, vydá Česká pošta s.p. ve středu 11. 12. 2013 aršík s 25 kusy známek s vyobrazením československých tenistů a tenistek, každá známka jiná. Ostatně se můžete přesvědčit na přiložené reprodukci. Aršík vyjde v edici tzv.vlastních známek, kde před nedávnem vyšly i Primátorské osmiveslice. Známky mají výplatní hodnotu „A“, tedy základní výplatné v tuzemsku a cena jednoho aršíku je 325.- Kč. Známky se nebudou prodávat jednotlivě, pouze jako celý aršík o 25 kusech. Abonament byl nabídnut v novinkové službě do filatelistických klubů, takže u Vašeho novinkáře si jej můžete objednat i Vy. Pozor na termín, objednávání končí 25. listopadu. A teď přijde to podstatné. 
Objednávky na dodání celých aršíků přijímá od členů Olympsportu také náš novinkář, Jirka Hampl, jenže nejen na celé aršíky, ale také na soubor 25 kusů obálek s přítisky (každý jiný), opatřenými vždy jednou známkou, orazítkovanou SR k výročí 120 let tenisu v zemích koruny České. Cena jednoho takového souboru bude, prozatím předběžně, 600.- Kč v závislosti na počtu objednaných kompletů. Jednotlivé obálky objednávat nelze, pouze celý komplet 25 kusů. 
Máte-li o tuto záležitost zájem, objednávejte obratem na adrese:
Jiří Hampl, Rabyňská 741, 142 00 Praha 4
nebo mailem na adrese olympsport@gmail.com
-- 
JEDNA ZPRÁVA NAVÍC 
Ještě do vánoc byste měli obdržet jubilejní 50.Knihovničku Olympsportu OLYMPIJSKÁ AKADEMIE autorů Hladíka a Petráska. Nezapomeňte si objednat publikaci k MS ve vodním slalomu a pamětní listy ke křtu známky k MS ve vodním slalomu a ke 100. výročí vzniku kanoistiky v Čechách. 
Jarda Petrásek
--
Další informace:  http://ekonomika.idnes.cz/ceska-posta-vydava-znamky-s-zijicimi-osobnostmi-fu5-/ekoakcie.aspx?c=A131118_120239_ekoakcie_fih