29. 8. 2014

Olympsport - skončila nám aukce

Tak zase máme další kolo písemného prodeje za sebou. Řekněme se střídavými úspěchy. V dlouhodobém porovnávání dochází k tomu, že známky jako takové na odbyt nejdou skoro vůbec, zatím co u celistvostí a celin se jenom zvyšují nároky na kvalitu. Pravdou je, že dobré věci se stále dobře prodají, i když mnohdy za cenu výrazně nižší než tomu bylo v minulosti. Je tomu tak proto, že trh se zasytil a při tom členská základna klesá. Budeme-li chtít v této akci pokračovat, bude to chtít pečlivější výběr zařazeného materiálu.
Nyní již probíhají pouze závěrečné akce jako rozesílání získaných materiálů, dodatečný doprodej a vyrovnání s majiteli. K tomu jsme přijali tentokrát následující opatření. 
Výsledky najdete na našem webu www.olymp-sport.cz pod heslem písemný prodej. Tam se můžete podívat, co ještě zbylo a zda by se Vám to nehodilo. Objednávky těchto neprodaných položek můžete zasílat na známé adresy obratem, materiál získáte za základní vyvolávací cenu, bez jakýchkoliv dalších přirážek.
Hrajeme podle přísloví „Kdo dřív příjde…“, znáte, že ano? Těm, kteří se objeví na velkoakci Sběratel v Praze o příštím víkendu, můžeme vydražený materiál předat tam. Budeme tam ale pouze v pátek 5. 9. po obědě a vědět o nás budou u stánku SČF. Chcete li tento servis donášky skoro až do domu využít, musíte nám to dát vědět mailem na adresu olympsport@gmail.com
Nedostaneme-li od Vás avizo, že budete na Sběrateli a chcete tam materiály dovézt, odešleme Vám je v sobotu 6. 9.poštou. Ti, kteří vědí, že nebudou dodatečně dražit, mohou na stejný mail dát o tom zprávu a materiály jim budou odeslané poštou již zítra. Tak, snad jsou pokyny dostatečné, budeme se těšit na shledanou.
No a na shledanou se těšíme i na setkání OS ve Svitavách 27. 9. při národní filatelistické výstavě 27. 9. Do té doby ale zřejmě obdržíte i nový zpravodaj.
Jarda Petrásek