26. 3. 2016

V Zákolanech funguje nová Pošta Partner

Obyvatelům Zákolan mohou ostatní jejich nově otevřenou Poštu Partner jen závidět. A to nejen proto, že je umístěna v kavárně v budově obecního úřadu, ale také díky usměvavé a podnikavé majitelce, která pro místní občany pořádá spoustu kulturních akcí.

Pošta Partner v Zákolanech byla otevřena v pondělí 21. března 2016, zhruba šedesátka místních se tu ale sešla na představení nové Pošty už v pátek. Pošta sice v těchto prostorách fungovala už dřív, ale přece jen vypadala úplně jinak. Na konci ledna byla uzavřena a začalo se s velkou rekonstrukcí. Celé jednání o Poště Partner však začalo ještě o něco dřív.
„Na první návštěvě u paní starostky v Zákolanech jsme představili záměr o zřízení Pošty Partner. Paní starostka hned při projevila zájem o tento projekt s tím, že Poštu Partner by neprovozovala obec sama, ale jedna z místních obyvatelek, která tu už delší dobu organizuje různé kulturní aktivity,“ vysvětluje Hana Tmejová, ředitelka pobočkové sítě a dodává: „Myšlenkou paní starostky bylo, aby celý prostor Pošty Partner byl trochu jiný, aby byla zakomponována do jakési kulturní místnosti, a aby tento projekt oživil celou obec a také aby Pošta Partner měla delší provozní dobu.“... Celý text: https://www.ceskaposta.cz/-/v-zakolanech-funguje-nova-posta-partner