19. 4. 2020

Zpráva pro členy Klubu filatelistů, sběratelů specializovaných oborů, 00-15 Praha a přátele klubu

Vážení přátelé, vzhledem k pokračující nepříznivé epidemické situaci způsobené novým koronavirem a v souladu s usnesením vlády ČR a mimořádným opatřením ministerstva zdravotnictví jsme nuceni zrušit další klubovou schůzku, která byla plánována na čtvrtek 7.5. t.r. s přednáškou Mgr. Michala Musila "Světová poštovní unie – historie a současné trendy". Tuto přednášku se vynasnažíme zařadit do příštího přednáškového cyklu.
Současně si dovolujeme připomenout, že informovanost členů a přátel klubu o aktuálním dění ve filatelii je průběžně zajišťována našimi klubovými internetovými stránkami https://www.kf0015.cz/, jakož i doménami třetího řádu https://special.kf0015.cz/ a https://modry.kf0015.cz/. Pokud snad ještě nejste přihlášeni k zasílání aktualit z klubového webu formou krátkých e-mailů s příslušným odkazem, můžete si tuto naši službu zajistit na adrese https://www.kf0015.cz/?page_id=2335.
Ohledně dalších klubových schůzek vás budeme informovat, jakmile pomine současné nebezpečí šíření nákazy, budou odvolány omezující opatření vlády a Dům Portus se opět otevře pro veřejnost.
Členům klubu – účastníkům klubové novinkové služby zašleme v nejbližších dnech zprávu o uvažované možnosti výdeje připravených novinek poštovních známek a dalších produktů České pošty v průběhu června t.r., pokud dojde ke zrušení současných omezujících opatření.
Za výbor Klubu filatelistů, sběratelů specializovaných oborů, 00-15 Praha, pobočného spolku Svazu českých filatelistů, z.s., zdraví
Ing. Pravoslav Kukačka, jednatel