10. 7. 2018

Vstupenky na Světovou výstavu PRAGA 2018 – přijďte se podívat na modrého Mauritia !

Abychom umožnili včasný a pohodlný nákup vstupenek pro návštěvníky Světové výstavy poštovních známek PRAGA 2018 (15. – 18. srpna 2018), rozhodli jsme se je nabídnout v síti prodejních míst TICKETPORTAL, která zajišťuje prodej vstupenek na ty nejprestižnější akce. Na českém trhu působí od roku 2002 a mezi její zákazníky patří např. Národní divadlo v Praze, O2 Aréna v Praze, Kulturní a informační centrum města Brna, festival Smetanova Litomyšl, Dejvické divadlo, Městské divadlo v Prostějově či organizátoři letošního Sokolského sletu.

Předprodej vstupenek je už zahájen!

Vstupenky na výstavu PRAGA 2018 je možné zakoupit přes aplikaci Ticketportalu na našem webu: https://www.praga2018.cz/nakup_vstupenek/
Druhou možností je osobně na více než 800 prodejních místech v celé České republice, jejichž seznam najdete na www.ticketportal.cz/SellingPlaces/ .
A konečně třetí je zakoupení a zaplacení vstupenky na webu www.ticketportal.cz. To je dostupné i pro zahraniční návštěvníky výstavy, stránka je vedena v českém a anglickém jazyce.
Prostřednictvím internetu lze zakoupit maximálně 6 vstupenek. Vyšší počet lze objednat e-mailem na rezervace@ticketportal.cz, kde Vám firma zarezervuje libovolný počet vstupenek a po zaplacení Vám je zašle poštou... https://www.praga2018.cz/vstupenky-svetovou-vystavu-praga-2018/