18. 4. 2013

Slavnost k 70. výročí založení KF 00-15 Praha

Vážení přátelé, dovolujeme si Vás požádat o laskavou kontrolu Vašich diářů, resp. rezervování času na nejvýznamnější klubovou událost tohoto roku, kterou bezesporu bude slavnostní shromáždění členů a přátel našeho klubu k 70. výročí jeho založení, které se bude konat v pondělí 13. května t.r. v Divadle U Valšů, které je součástí objektu Domu Portus, ulice Karolíny Světlé 18, Praha 1.
Slavnostní shromáždění začne v 17 hod. a kromě vystoupení zástupců výboru a představitelů Svazu českých filatelistů přinese i audiovizuální pořad, který podtrhne význam a historii klubu a jeho přínos specializovaným oborům (poštovní historii a dalším oborům filatelistického sbírání). 
Po skončení programu v Divadle U Valšů budou členové klubu, členové čestného předsednictva shromáždění a naši lektoři pozváni na občerstvení, které bude uspořádáno v 1. patře Domu Portus. Speciální pozvánky budou ještě rozeslány. 
V tento den bude v Domě Portus již od 13 do 17 hod. bude v provozu poštovní příležitostná přepážka, která bude přijímat listovní zásilky, užívat příležitostné razítko a příležitostnou R-nálepku k 70. výročí našeho klubu. 
U klubového stolku bude možno koupit upravené tiskové listy o 9 známkách a 12 kuponech, které náš klub nechal u příležitosti výročí vytisknout. Současně by měly být ještě ke koupi příležitostné dopisnice České pošty, vydané k výročí našeho klubu a současně ke 40. výročí zavedení PSČ v našem poštovním provozu. 

Za výbor Klubu filatelistů, sběratelů specializovaných oborů, 00-15 Praha Vás zdraví
Ing. Ivan Leiš, předseda, a Ing. Pravoslav Kukačka, jednatel - kontakt: kf0015@centrum.cz