1. 11. 2020

Přednáška J. Krátkého je odložena

Vážení přátelé, vzhledem k prodloužení nouzového stavu a opatření vlády k zamezení šíření nákazy koronavirem jsme nuceni zrušit klubovou schůzku, která byla plánována na čtvrtek 5. 11. t. r. v Domě Portus. Pokud jde o přednášku Ing. Jana Krátkého "140 let od zavedení odpovědních korespondenčních lístků a některá další poštovně historická výročí Rakouska-Uherska", vynasnažíme se zajistit přednesení této přednášky v dalším přednáškovém cyklu.
Informovanost členů a přátel klubu a dalších zájemců o aktuálním dění ve filatelii je průběžně zajišťována našimi klubovými internetovými stránkami https://www.kf0015.cz/, jakož i doménami třetího řádu https://special.kf0015.cz/ a https://modry.kf0015.cz/. Pokud snad ještě nejste přihlášeni k zasílání aktualit z klubového webu formou krátkých e-mailů s příslušným odkazem, můžete si tuto naši službu zajistit na adrese https://www.kf0015.cz/?page_id=2335.
Pokud jde o konání členské schůze klubu, bude uspořádána formou hlasování pomocí e-mailů, a to od čtvrtka 5. 11. po dobu dvou týdnů. Podrobnější informace ke hlasování obdrží členové klubu v nejbližších dnech
Ohledně dalších klubových schůzek vás budeme informovat, jakmile pomine současné nebezpečí šíření nákazy, budou odvolána omezující opatření vlády a Dům Portus se opět otevře pro akce za přítomnosti veřejnosti. 
Odběratele novinek poštovních známek a dalších produktů České pošty můžeme ujistit, že sledujeme jejich vydávání a pro naše členy novinky vyzvedneme od útvaru PostFila České pošty, jakmile pomine nynější nouzový stav, resp. současná omezující opatření. 
Za výbor Klubu filatelistů, sběratelů specializovaných oborů, 00-15 Praha, pobočného spolku Svazu českých filatelistů, z.s., zdraví
Ing. Pravoslav Kukačka, jednatel