6. 1. 2021

Zpráva pro členy Klubu filatelistů, sběratelů specializovaných oborů, 00-15 Praha a přátele klubu

Vážení přátelé, jak jsme již avizovali v našem e-mailu ze dne 23.12. 2020, současná epidemická situace a platná opatření vlády k zamezení šíření nákazy koronavirem SARS-CoV-2 nám nedovolují konat klubovou schůzku ve čtvrtek 7.1.2021 s přednáškou Ing. Romana Knapa "Aktuální témata České pošty, s.p.". Vynasnažíme se zajistit přednesení této přednášky pana generálního ředitele v dalším přednáškovém cyklu. 
Informovanost členů a přátel klubu a dalších zájemců o aktuálním dění ve filatelii je průběžně zajišťována našimi klubovými internetovými stránkami https://www.kf0015.cz/. Pokud snad ještě nejste přihlášeni k zasílání aktualit z klubového webu formou krátkých e-mailů s příslušným odkazem, můžete si tuto naši službu zajistit na adrese https://www.kf0015.cz/registrace/.
Ohledně dalších klubových schůzek vás budeme informovat, jakmile pomine současné vysoké nebezpečí šíření nákazy, budou rozvolněna omezující opatření vlády a Dům Portus se opět otevře pro akce za přítomnosti veřejnosti.
Členy klubu - odběratele novinek poštovních známek a dalších produktů České pošty můžeme ujistit, že sledujeme jejich vydávání a pro naše členy novinky vyzvedneme od specializovného útvaru PostFila České pošty, s.p., jakmile to bude možné. 
Za výbor Klubu filatelistů, sběratelů specializovaných oborů, 00-15 Praha, pobočného spolku Svazu českých filatelistů, z.s., zdraví Ing. Pravoslav Kukačka, jednatel