11. 1. 2022

DEN OCELOTISKU v Tiskárně Hradištko

 

Ing. Jaroslav Štefek, ředitel Tiskárny Hradištko u stroje Waite, který tiskne ocelotiskem z plochy

V sobotu 22. ledna 2022 Vás zveme na Den ocelotisku v Tiskárně Hradištko, který se bude konat od 9 do 15 hodin. V tiskárně bude otevřena příležitostná poštovní přepážka nabízející novou emisi a vybavená příležitostným razítkem. Akce bude probíhat za plného provozu podniku a pokud to technické okolnosti dovolí, návštěvníci si budou moci prohlédnout tiskový lis Waite vyobrazený na nové známce - a třeba se u něj i vyfotografovat. Pro prvních pár desítek zájemců bude v prodeji i nástěnný kalendář naší tiskárny s titulem „Ocelotisk pod lupou“. 
Hradištko leží poblíž známého letoviska Štěchovice a z Prahy se sem lze snadno dostat autem nebo příměstským autobusem č. 338, který vyjíždí ze Smíchovského nádraží (jízdní řád naleznete např. na www.idos.idnes.cz , vystoupíte pak na stanici Hradištko - U rybníčku, odkud je to k tiskárně jen pár kroků).
Prosíme o dodržování aktuálních opatření určených Ministerstvem zdravotnictví a dle možností nám dejte rámcově předem na vědomí, jakou účast můžeme cca očekávat.