26. 9. 2023

Nové regionální véčko V0000000379 - Ostrava

Dne 27. 9. 2023 bude v rámci otevření Filapointu v Ostravě představen tiskový list známek s přítiskem Ostrava. Je z kategorie Regionálních známek s přítiskem a bude k dispozici do vyprodání zásob pouze na poště pošta 701 00 Ostrava 1, Poštovní 1368/20, Moravská Ostrava, Ostrava. Je vytištěn v nákladu 200 TL.
Michaela Petrusová
známky s přítiskem
oddělení Známková tvorba

Pošta v Ostravě otevře filatelistům FilaPoint

Obdivovatelům poštovních známek, ale také všem ostatním klientům, kteří se chtějí s filatelií více seznámit, bude od středy 27. září sloužit v Ostravě nová filatelistická přepážka, tzv. FilaPoint. Po FilaPointu v Hradci Králové jde teprve o druhou takovou přepážku v České republice a první na Moravě.
K jeho otevření dojde na pobočce Ostrava 1 v Poštovní ulici od 11 hodin. Přepážka číslo 6 bude nabízet příležitostné poštovní známky, obálky prvního dne vydání a další filatelistické produkty.
Ke středečnímu otevření FilaPointu bude také uveden speciální regionální přítisk. Tiskové listy budou do vyprodání zásob v prodeji pouze na poště Ostrava 1. Na místě se bude možné setkat s autorem a rytcem známek Jaroslavem Tvrdoněm... Celý text ZDE.