23. 6. 2024

I. Leiš: Osobnost Alberta Jonáše a jeho přínos pro československou filatelii

Ukončení klubové sezony 2023–2024
Vážení přátelé, klubovou schůzkou s přednáškou Ing. Ivana Leiše Osobnost Alberta Jonáše a jeho přínos pro československou filatelii v Domě Portus, čtvrtek 6. června 2024, jsme uzavřeli 44. cyklus přednášek o poštovní historii a současnosti a klubovou sezónu 2023–2024. Před námi jsou nyní klubové prázdniny, po kterých se sejdeme na klubovém odpoledni ve čtvrtek 5. září 2024 v 16 hod. opět v Domě Portus.
Výbor klubu na červnové schůzi uplynulou sezónu zhodnotil a připravil návrhy pro sezónu novou. Kromě projednání navrhovaných témat příštího, již 45. cyklu přednášek výbor rozhodl o konání členské schůze v rámci prvního klubového odpoledne v nové sezóně, tedy ve čtvrtek 5. září 2024. Na členské schůzi projednáme mj. zprávu o činnosti klubu – pobočného spolku SČF, náměty pro další činnost klubu a návrh na rozšíření výboru doplňující volbou nového člena.
Chtěli bychom vás při této příležitosti vyzvat k zaslání vašich připomínek a námětů k činnosti klubu, návrhů na témata přednášek dalších přednáškových cyklů, návrhů k doplňujícím volbám výboru a revizní komise, jakož i k uvážení vlastního zájmu o práci v těchto orgánech klubu. Veškeré své podněty, návrhy a projevení zájmu zašlete laskavě na e-mailovou adresu klubu.