25. 7. 2007

Web dánských poštovních historiků


Možná mnozí nevíte, že agilní dánští poštovní historici mají na svých stránkách interaktivní přístup také na EXPONET. Ten umožňuje, že jejich návštěvníci hodnotí objektivně a na čemkoliv nezávisle obsah a kvalitu webu, mohou prohlížet všechny exponáty, mohou reportovat konkrétní závady linku a tím rapidně snižovat hodnocení apod. >>>>> Klikněte na nadpis příspěvku nebo >>>>> http://www.dphs.dk/links/showlink.asp?subcatID=51&CatID=2&CatName=Posthistorie+nationalt&Subcatname=%D8vrig+udland
Pro nás a EXPONET je zajímavé, že jeho zařazení proběhlo nezávisle na přání provozovatelů, stejně nezávisle probíhá i jeho průběžné hodnocení. Z celkových 34 zařazených světově významných webů z oblasti poštovní historie si Exponet vede více než dobře.
Je první co do počtu hodnocení i co do obsahu. Hodnocení připomíná počet hvězdiček jako u hotelové sítě - nejvíce je 5 *****. Právě jen Exponet a web "Poštovní historie Španělských Marian" má momentálně plný počet hvězdiček, Exponet navíc vede v počtu hodnotitelů.
Hodnocení z Dánska jistě vypovídá o mnohém. Doporučejeme Vám seznámit se s obsahem dánského webu o světové poštovní historii.

Břetislav Janík