2. 4. 2012

OLYMPSPORT zpravodaj i e-mailem...


V minulých dnech jsme na klubovou adresu obdrželi od Ing. Jaroslava Petráska, předsedy výboru České asociace pro olympijskou a sportovní filatelii OLYMPSPORT, dva vysoce zajímavé materiály pro sběratele. Jsou to:

- Knihovnička České asociace pro olympijskou a sportovní filatelii OLYMPSPORT, č. 49 "Otisky výplatních strojů Mezinárodního olympijského výboru, Olympijského muzea a Německé společnosti pro olympijskou filatelii (IMOS)" - ve dvou souborech formátu *.pdf o celkové velikosti cca 1,2 MB a

- OLYMPSPORT č. 1/2012 (153), zpravodaj České asociace pro olympijskou a sportovní filatelii - ve třech souborech formátu *.pdf o celkové velikosti cca 3 MB.

Tyto materiály přepošleme pouze zájemcům, kteří si o ně napíší, abychom zbytečně nezatěžovali schránky ostatních členů a přátel klubu. Průběžné zasílání materiálů a informací OLYMPSPORTU si lze rovněž zajistit na adresách:
Ing. Jaroslav Petrásek
Zborovská 1025
282 01 Český Brod
e-mail: olympsport@gmail.com nebo petrasek@olymp-sport.cz . Rovněž vám doporučujeme návštěvu stránek http://www.olymp-sport.cz/ 

Ing. Pravoslav Kukačka
jednatel Klubu filatelistů 00-15, sběratelů specializovaných oborů, v Praze, a správce klubové e-mailové schránky  
kf0015@centrum.cz