11. 11. 2013

Klubové odpoledne (7. 11. 2013) ve fotogalerii na klubových stránkách

Vážení přátelé, máme to potěšení sdělit Vám, že fotogalerie ze včerejší besedy s akad. malířem Pavlem Sivkem na téma “Známková a volná tvorba” a následující valné hromady klubu je již umístěna na našich internetových stránkách http://www.kf0015.cz/?p=8509
Po zahájení klubového odpoledne předsedou klubu Ing. Ivanem Leišem a organizační poznámce ke svolané valné hromadě dle Stanov Svazu českých filatelistů vyslechli účastníci se zájmem životní vzpomínky Pavla Sivka se zážitky z tvorby, doprovázené promítáním četných ukázek jeho prací. Akce se zúčastnila paní Ludmila Vodičková, výtvarník p. Karel Dvořák, vedoucí Prodejny známkové tvorby České pošty paní Marie Chábová, tajemník Svazu českých filatelistů Mgr. Jaroslav Maleček a další hosté za mimořádné účasti členů klubu. 
Během následující valné hromady klubu jsme vyslechli pozdravný projev Mgr. Jaroslava Malečka a splnili všechny body navrženého programu (viz pozvánka a další materiály zaslané členům e-mailem dne 22. m.m.). 
Valná hromada vyjádřila poděkování akad. malíři Pavlu Sivkovi za návrh příležitostné dopisnice České pošty a za návrh příležitostného razítka k 70. výročí založení našeho klubu, p. Karlu Dvořákovi za vytvoření loga a logotypu klubu, p. Miloslavu Bláhovi za návrh a vyrobení pamětního nepoštovního razítka a besedu se členy klubu konanou 1. 11. 2012 a za poskytnutí exponátů pro minivýstavku v Domě Portus a Ing. Tomáši Chudobovi za spolupráci při přípravě a konání klubových oslav a za fotografickou spolupráci při klubových přednáškách. Valná hromada také vyjádřila poděkování Ing. Jiřímu Markovi za založení a správu klubových internetových stránek. Poděkování výboru klubu a věcná odměna byla předána paní Petře Benešové za spolupráci při vydání publikace k 70. výročí založení klubu. 
S písemnými závěry valné hromady, včetně výsledků voleb, usnesení a stanoviska klubu k aplikaci nového občanského zákoníku v rámci SČF a klubů filatelistů budou členové klubu seznámeni v dalších dnech. 
Za výbor Klubu filatelistů, sběratelů specializovaných oborů, 00-15 Praha vás zdraví Ing. Pravoslav Kukačka