5. 12. 2015

On line přenos z valné hromady

Vážení přátelé, na našich internetových stránkách jste byli v minulých měsících a týdnech informování o přípravách 5. valné hromady Svazu českých filatelistů, která se uskuteční již zítra, v sobotu 5. 12. 2015 v pražském hotelu Olympic - Artemis. Za náš Klub filatelistů, sběratelů specializovaných oborů, 00-15 Praha, se valné hromady zúčastní jako delegáti předseda klubu Ing. Ivan Leiš a jednatel Ing. Pravoslav Kukačka. Jako hosté budou dále za náš klub přítomni Ing. Jiří Marko, Mgr. Hana Staňková a Ing. Tomáš Chudoba. 
Delegáti projednají řadu důležitých dokumentů, m.j. návrh nových stanov Svazu českých filatelistů, který se stává zapsaným spolkem ve smylu nového občanského zákoníku. Bude provedena volba nových svazových orgánů a projednán návrh plánu činnosti na další volební období (2016 - 2020). 
Při této významné příležitosti převezme náš klub od FEPA (Federation of European Philatelic Associations) mimořádně významné ocenění "FEPA Certificate of Appreciation 2014 for outstanding activities for the promotion of philately". Byl tak oceněn nejen současný význam našeho klubu, zejména v oblasti specializovaných oborů, a jeho historie, ale i propagace filatelie mezi nefilatelisty, např. mezi seniory, resp. členy a klienty spolku Život 90. Na základě dopisu p. Giancarla Morolliho RDP, Vice Presidenta FEPA, ze dne 23.2.2015 jsme se rozhodli požádat FEPA Board, aby nám toto ocenění bylo předáno právě na valné hromadě Svazu českých filatelistů dne 5.12.2015.
Na naší internetové stránce http://www.kf0015.cz/?p=33090 budeme pro vás zítra zajišťovat průběžné zpravodajství z konání vrcholného svazového orgánu. Zahájení reportáže je plánováno mezi 8:30 – 9:00 hod. Sledováním našich stránek si zajistíte neobvyklou včasnou informovanost (aktualizaci načtené stránky je třeba průběžně provádět pomocí klávesy F5). 
S pozdravem,
Výbor Klubu filatelistů, sběratelů specializovaných oborů, 00-15 Praha