10. 5. 2016

J. Kratochvíl: Z historie vinohradských pošt

Vážení přátelé, dovolujeme si vám připomenout zahájení výstavy fotografií a ukázek doporučených dopisů pana Jiřího Kratochvíla "Z historie vinohradských pošt", které proběhne již zítra, ve středu 11. t. m. v 19 hod. v Poštovní minigalerii na poště Praha 33 na náměstí Jiřího z Poděbrad. Pozvánky na uvedenou vernisáž byly k dispozici členům a přátelům našeho klubu na posledním klubovém odpoledni s přednáškou a členskou schůzí. Též jsme je rozdávali na dvou posledních výstavkách přípravy tisku vydávaných poštovních známek na hlavní poště Praha 1.
V příloze zasíláme elektronickou pozvánku a současně bychom rádi upozornili na naše webové stránky http://www.kf0015.cz/, kde je umístěn pohyblivý slider - upoutávka k výstavě s proklikem na příspěvek na adrese http://www.kf0015.cz/?p=38562. Výstavu bude možno shlédnout až do 6. 6. v otevíracích hodinách pošty Praha 33.
Těšíme se na Vaši účast.
Za vystavovatele pana Jiřího Kratochvíla, pořádající Club gentlemanů Žižkov, poštu Praha 33 a náš spolupracující Klub filatelistů, sběratelů specializovaných oborů, 00-15 Praha
Ivan Leiš, předseda, a Pravoslav Kukačka, jednatel