30. 12. 2018

Novoroční přání aktivního klubu filatelistů KF 00-15

Vážení přátelé, chtěli bychom vám poděkovat za vaše členství v našem klubu, za vaše náštěvy klubových akcí a internetových stránek, za vaši spolupráci a poskytování poznatků z vaší sběratelské a badatelské činnosti. Významné účasti na klubových schůzkách s odbornými přednáškami a návštěvy na našich internetových stránkách v již končícím roce 2018 nás přesvědčují, že služby poskytované členům, vybraná témata přednášek, lektoři, jakož i náplň klubových stránek https://www.kf0015.cz/, včetně domén třetího řádu https://mod ry.kf001 5.cz/ a https://special.kf0015.cz/, splňují stále Vaše potřeby a očekávání. 
V právě končícím roce 2018 jsme důstojně oslavili 75. výročí založení klubu a dosáhli jsme postavení pobočného spolku SČF ve smyslu příslušných ustanovení občanského zákoníku a stanov SČF. Dosažené úspěchy před nás nastolují nové úkoly a nová očekávání, která se budeme snažit v dalším roce naplnit, a chtěli bychom věřit, že se tak bude dít za přispění širší členské základny i přátel klubu.
Přejeme vám co nejkrásnější prožití vánočních svátků a v novém roce 2019 dobré zdraví, štěstí, pohodu a hodně dalších úspěchů.
Rovněž děkujeme za vaše četná došlá vánoční a novoroční přání.
Výbor Klubu filatelistů, sběratelů specializovaných oborů, 00-15 Praha, pobočného spolku Svazu českých filatelistů, z.s.: 
Ivan Leiš, předseda
Pravoslav Kukačka, jednatel
Jan Všetečka, hospodář a správce novinkové služby
Jiří Maier, pokladník
Ladislav Čechák, organizátor odborné činnosti
Jiří Marko, správce webových stránek klubu https://www.kf0015.cz/  ...  úvodní stránka klubového webu, nyní také s vánočním a novoročním přáním.