30. 3. 2021

Přednáška p. J. Kratochvíla a B. Helma "100 let od zřízení poštovního úřadu na letišti Kbely ..." nebude konána

 

Vážení přátelé, současná epidemická situace, pokračující nouzový stav a platná opatření vlády k zamezení šíření nákazy koronavirem SARS-CoV-2 nám stále brání v pořádání klubových schůzek, a tak ani schůzka plánovaná na čtvrtek 1.4.2021 s přednáškou p. Jiřího Kratochvíla a MUDr. Bedřicha Helma "100 let od zřízení poštovního úřadu na letišti Kbely a jeho využívání leteckou poštou" nebude konána. Vynasnažíme se zajistit přednesení této přednášky v dalším přednáškovém cyklu.
Informovanost členů a přátel klubu a dalších zájemců o aktuálním dění ve filatelii je průběžně zajišťována našimi klubovými internetovými stránkami https://www.kf0015.cz/, na nichž dosahujeme nyní již téměř 354 tisíc přístupů od jejich založení v roce 2013. Návštěvnost stránek, resp. roční a měsíční statistiky přístupů průběžně sledujeme a vyhodnocujeme - např. přímo na stránkách na adrese https://www.kf0015.cz/navstevnost-stranek/. Pokud snad ještě nejste přihlášeni k zasílání aktualit z klubového webu formou krátkých e-mailů s příslušným odkazem, můžete si tuto naši bezplatnou službu zajistit na adrese https://www.kf0015.cz/registrace/.
Ohledně dalších klubových schůzek vás budeme informovat, jakmile pomine současné vysoké nebezpečí šíření nákazy, budou rozvolněna omezující opatření vlády a Dům Portus, kde naše schůzky konáme, se opět otevře pro akce za přítomnosti veřejnosti.
Přejeme vám příjemné prožití nadcházejících Velikonoc a hezké další jarní dny.
Za výbor Klubu filatelistů, sběratelů specializovaných oborů, 00-15 Praha, pobočného spolku Svazu českých filatelistů, z.s., zdraví
Ing. Jiří Marko, předseda výboru a správce webových stránek klubu, a Ing. Pravoslav Kukačka, jednatel