11. 12. 2021

Vlastní známky Peter Berger

 

Vážení sběratelé vlastních známek, s velkou radostí Vám sdělujeme, že vlastní známky Peter Berger vyjdou ve středu, 15. 12. 2021.
Všem, kdo je mají u nás předplacené, známky zašleme pečlivě zabalené v den vydání zásilkou frankovanou právě těmito známkami. Vzhledem k pandemické situaci nebude možné osobní předání. Vy, kteří jste zvolili osobní předání, známky obdržíte poštou bez nutnosti doplácet poštovné (máme Vaši adresu?). Všichni pak obdržíte v zásilce malý dárek jako omluvu za dlouhé čekání.
Pokud chcete známky ještě objednat, stáhněte si a vyplňte objednávku na http://www.vydavame-znamky.cz. Aby byla zásilka odeslána v den vydání, musí být platba připsána na náš účet nejpozději v úterý. Údaje k platbě a faktury budeme zasílat nejdříve v neděli večer.
Na první čtvrtletí roku 2022 připravujeme emisi Heraldika (arch je již připraven a zveřejněn na našem webu). Po zkušenostech s archy Peter Berger budeme přijímat objednávky a platby až v okamžiku, kdy bude, alespoň předběžně, známý termín vydání. Pokud jste obdrželi tento mail, obdržíte mailem i informaci o zahájení přijímání objednávek. Garantujeme, že každý, kdo si známky objedná do 24 hodin od oznámení, získá nejnižší cenu, bez ohledu na pořadí a počet objednávek v prvních 24 hodinách.
Přejeme Vám krásné a klidné Vánoce,
mnoho štěstí a úspěchů v novém roce
a především pevné zdraví!
V dokonalé úctě,
Ing. Petr Brož