1. 2. 2022

Středa 2. 2. 2022 - Světový den ochrany mokřadů a Den ježků

 

Vážení kolegové, rádi bychom Vás informovali o dalším počinu naší Odborné společnosti. V úterý 2. 2. 2022 budou na poště v Jindřišské ulici v Praze 1, k dispozici hned dva štočky, a to k Dni ježků a ke Světovému dni mokřadů. Autorem kreseb je pan M. Ziegler. OS FaFFl zároveň vydává číslovanou obálku s ježkem a k dispozici bude sada malých obálek ke dni mokřadů s názvem Chraňte české mokřady! Technicky vůbec poprvé bude použito v jeden den více než 1 štoček a obrázek, což interní paměť NEOPOST dovoluje.
Štoček ke Světovému dni mokřadů je u příležitosti podepsání tzv. Ramsayské smlouvy, jejíž ratifikaci si připomíná i česká známka s čápem černým a písmenkovou hodnotou Z.
Oba štočky lze využít od 9 do 19 hodin, nejlépe v odpolední čas po 13 hodině. Poprvé bude využita malá část paměti stroje na přepnutí na jiný štoček.

Otisky si můžete nechat udělat v místnosti pro hromadná podání, kterou najdete po vstupu do budovy pošty prvním bližším vchodem z Václavského nám. hned po překonání několika schodů vpravo, ještě, než vejdete do haly. Na konci chodby opět vpravo.
Václav Fiala