29. 7. 2008

39 zemí, 403 on-line exponátů, 2.015 rámů...

Má cenu o tom psát? Cožpak to nevíte? Vždyť to sledujete s námi!

Kdyby to nemělo cenu, nebudu o tom psát ani řádek. Kdyby to nestálo za řeč, užívali bychom si jistě horké pražské léto v zahradní restauraci (aktuálně je ve 22:00 hod 29° Celsia) s vychlazenou hořkou chutí plzeňské dvanáctky...

Ale:
- právě jsme přidali 39. zemi: BELGII (bude vzápětí pokračovat)
- máme již 403 exponátů (po dobrovolném odnětí 4 exponátů)
- překonali jsme postupnou "bájnou" hranici 2.000 rámů (2.015 bez literatury)
- dostáváme e-maily podobného typu od vysoce postavených osob, které pocházejí i z IT branže (počítačové - IT=informační technologie): "Bez ohledu na to, jak jsou technicky stránky zpracované, jsou velmi profesionální po stránce obsahu. Jen velmi málo lidí je schopných udělat takový obrovský kus práce, který jste odvedli.".

Jsou to důvody pro malé zastavení? Snad ano, říkáme si skromně.
Nicméně jedním dechem dodáváme: JEDEME DÁL, žádná hranice nebyla stanovena, žádná meta není stíhána (snad jen v krákých horizontech), máme sto chutí být největší filatelistickou výstavou všech dob. A proč vlastně ne? BUDEME největší filatelistickou výstavou!

Jasně, budeme největší filatelistickou výstavou všech dob!
Máme více než 16 GB blokovaného "kyberprostoru" a přes 3,4 milionu návštěvníků z celého světa (do slova a do písmene). Nejvíce návštěvníků za měsíc červenec navštěvuje Japhilu a Exponet z USA! A nikoliv poprvé.

Je Vás dost? Jistě! Ale my nemáme strop, tak si ho nestavte ani Vy. Ostatně viděli jste podrobně a znáte alespoň 25 % exponátů z výstavy EXPONET? Ne?

Prosím nezdržujme se >>>>> http://www.exponet.info

Břetislav Janík :))