29. 7. 2008

Nový prvek na Japhile: video z výstavy


Díky ochotě jednoho z pořadatelů společné filatelistické výstavy ve Vrchlabí - pana Marvana - máte možnost shlédnout celý zahajovací akt výstavy, pořádané ke 170. výročí pošty Vrchlabí a k 15. výročí české známky (27. 11. 2007).

Videonahrávka je přístupná z hlavní české vstupní strany Japhila magazínu. Má velikost 84 MB při rozlišení 320 x 240 pixelů. Pokud flash player nepoužíváte, máte možnost si jej na místě zdarma stáhnout. Pro fajnšmekry je k dispozici i velké rozlišení 720 x 576 pixelů (tady doporučujeme nejdříve video stáhnout na váš hard disk (velikost 675 MB) a poté jej spustit z něj. Videonahrávka je kvalitní i přes celou standardní obrazovku).

Věříme, že s touto novinkou se brzo sžijete i na stránkách filatelie a že se s videem o filatelii budeme moci seznamovat i při jiných příležitostech - např. ze světové výstavy Praga 2008.

Tak tedy pohodlně se usaďte a plných 26 minut se dívejte a poslouchejte. Klikněte na bílý trojúhelníček uprostřed obrazovky a chvíli počkejte, než se datový tok stabilizuje. "Vrchlabí začíná" >>>>> http://www.japhila.cz/index2.htm

Břetislav Janík