18. 9. 2015

Na Exponetu je 999 filatelistických exponátů z celého světa

Největší filatelistická výstava všech dob byla téměř komplexně předělána do nové dynamické verze, která umožňuje komfortní vyhledávání podle nejrůznějších přístupů a současně přinesla i všechny možnosti z minulé statické verze internetu.
Očekává se, že do konce roku bude "odpojena" i původní verze, která do této doby existuje souběžně. Všechny navigační cesty Vašich záložek pak budou nově přesměrovány pouze na mateřskou stranu Exponet: http://www.exponet.info/
Exponet také trvale boduje v Polsku, kde je dlouholetou návštěvnickou jedničkou, přestože často dochází k novému startu číslování přístupů. Chcete-li Exponet podpořit, "choďte na něj přes tuto cestičku": http://filatelistyka.toplista.pl/?we=janik
Exponet má před sebou ještě konverzi několika skutečně velkých anebo atypických exponátů. Vedle této skutečnosti byly přidány stovky exponátů jiných, především z tuzemských výstav.
Exponet je tisícovkou uložených a rychle přístupných exponátů největší on line přehlídkou všech dob a ani světové výstavy nemají možnosti takového rozsahu. Kromě toho, že jej máte po ruce z pohodlí Vaší pracovny, obýváku či školy a můžete jej navštěvovat 24 hodin denně po celý rok, má velmi rychlé datové propojení na neobvyklé množství lehce přístupných dat. Je to tím, že databáze Exponetu jsou uloženy velmi blízko páteřním sítím internetu. Celosvětové přesuny dat při prohlížení exponátů a dnes již komplexní trojjazyčnost z něj činí velmi využívaný archiv i současnost světové filatelie.
B. J.