2. 12. 2019

J. Neumann: "První Československá republika a její příležitostná poštovní razítka"

Vážení přátelé, dovolujeme si vám připomenout naši další klubovou schůzku, která se uskuteční ve čtvrtek 5. 12. 2019 od 16.00 hod. v sále Dřevák v 1. patře Domu Portus (Život 90, z. ú.), v Praze 1, ulice Karoliny Světlé 18 (roh s ulicí Betlémskou, mapku najdete na https://www.kf0015.cz/?page_id=328), a jejíž součástí bude přednáška p. Jiřího Neumanna "První Československá republika a její příležitostná poštovní razítka", jak jsme také již informovali mj. zasláním programu našeho aktuálního přednáškového cyklu. Přednáška začíná v 16.30 hod.
Vítáni jsou všichni zájemci o filatelii a poštovní historii – vstup volný. Jako obvykle bude pro účastníky připravena káva, čaj a minerálka.
Dovolujeme si při této příležitosti požádat členy klubu – účastníky naší novinkové služby, aby se dostavili k vyzvednutí připravených novinek od správce novinkové služby a hospodáře p. Jana Všetečky. U pokladníka p. Jiřího Maiera budete moci uhradit členské příspěvky na rok 2020, pokud jste tak dosud neučinili. Za výbor Klubu filatelistů, sběratelů specializovaných oborů, 00-15 Praha, pobočného spolku Svazu českých filatelistů, z.s., zdraví
Ing. Pravoslav Kukačka, jednatel