22. 5. 2014

KF 00-15 Praha: 1. rok provozu internetových stran

Vážení přátelé, při nejrůznějších příležitostech jsme Vás informovali o našich klubových internetových stránkách http://www.kf0015.cz, které přebírají hlavní informační roli v našem klubu a které získávají značné uznání filatelistické veřejnosti i odborníků. Naše stránky za necelý rok existence vykazují již více než 22 tisíc přístupů. Nejvyšší denní návštěvnosti jsme dosáhli 3.2.2014, kdy počet 333 přístupů z individuálních IP vysoce přesáhl dokonce i počet námi běžně obesílaných členů a přátel klubu. Klubové stránky, které spravuje Jiří Marko, značně ulehčily práci jednatele Pravoslava Kukačky, který se ve svých e-mailových rozesílkách už zaměřuje spíše jen na nejnutnější informace pro členy klubu, pozvánky a připomínky akcí.
U příležitosti prvního výročí zahájení funkce našich internetových stránek vložením obsahové náplně do webového prostoru, které připadá na 26. t.m., se výbor klubu rozhodl požádat Českou poštu, s.p., o povolení poštovní propagace formou strojového příležitostného ražení podaných listovních zásilek znehodnocovacím strojkem Postalia (v černé barvě) na poště Praha 1, a to ve dnech 26. - 28. t.m. (u přepážky č. 17 v otevíracích hodinách dvorany pošty Praha 1). Grafický návrh štočku, na kterém se podílel kolektiv členů výboru klubu, můžete vidět na přiloženém obrázku.
Výboru klubu věří, že použití této strojové propagace v poštovním provozu bude vhodnou připomínkou naší činnosti a přispěje k další popularizaci filatelie i služeb pošty. 
Výbor Klubu filatelistů, sběratelů specializovaných oborů, 00-15 Praha