27. 9. 2020

D. Brabec: "Přes 40 let automatizovaného zpracovávání listovních zásilek v naší republice"

Vážení přátelé, dovolujeme si vám připomenout naši další klubovou schůzku, která se uskuteční ve čtvrtek 1. 10. 2020 od 16 hod. v sále Dřevák v 1. patře Domu Portus (Život 90, z.ú.), v Praze 1, ulice Karoliny Světlé 18 (roh s ulicí Betlémskou, mapku najdete na https://www.kf0015.cz/kde-nas-najdete/), a jejíž součástí bude přednáška RNDr. Dušana Brabce "Přes 40 let automatizovaného zpracovávání listovních zásilek v naší republice", jak jsme vás již informovali na klubovém webu na stránce https://www.kf0015.cz/klubove-odpoledne-s-prednaskou-1-10-2020/

Přednáška začíná v 16.30 hod. Vítáni jsou všichni zájemci o poštovní historii a filatelii - vstup volný. Jako obvykle bude pro účastníky připravena káva, čaj a minerálka.

Chtěli bychom vás upozornit na nový režim vstupu do Domu Portus po 17.00 hod. (týkalo by se později příchozích), kdy je nutno u vchodu do domu zatelefonovat na telefonní číslo 773 071 024 a pracovnice Života 90, z.ú., vám otevře. Tento režim se bude týkat i našich dalších klubových schůzek.
 
Současně si dovolujeme vás požádat o respektování aktuálních zdravotních a bezpečnostních opatření. Jde zejména o dezinfekci rukou hned po příchodu do přízemí Domu Portus a zakrytí nosu a úst rouškou. Bude rovněž nutno přízpůsobit se event. novým opatřením, která by v dalších dnech mohla být přijata kompetentními orgány.
 
Za výbor Klubu filatelistů, sběratelů specializovaných oborů, 00-15 Praha, pobočného spolku Svazu českých filatelistů, z.s., zdraví Ing. Pravoslav Kukačka, jednatel