1. 9. 2020

Zpráva pro členy Klubu filatelistů, sběratelů specializovaných oborů, 00-15 Praha a přátele klubu

Vážení přátelé, dovolujeme si vám připomenout naši první klubovou schůzku v nové sezóně, která se uskuteční ve čtvrtek 3. 9. 2020 od 16 hod. v sále Dřevák v 1. patře Domu Portus (Život 90, z.ú.), v Praze 1, ulice Karoliny Světlé 18 (roh s ulicí Betlémskou, mapku najdete na https://www.kf0015.cz/kde-nas-najdete/), a jejíž součástí bude přednáška Mgr. Michala Musila "Světová poštovní unie - historie a současné trendy", kterou zahájíme již 41. cyklus přednášek o poštovní historii a současnosti, ve kterém se vynasnažíme přinést členům a přátelům našeho klubu témata, která nemohla být v minulém přednáškovém cyklu na jaře t. r. již uskutečněna, spolu s dalšími zajímavými tématy. Informaci o čtvrteční přednášce a o 41. přednáškovém cyklu jste jistě již shlédli na našich internetových stránkách na adresách https://www.kf0015.cz/klubove-odpoledne-s-prednaskou-3-9-2020/ a https://www.kf0015.cz/41-cyklus-prednasek/. Program přednášek naleznete také v příloze k tomuto e-mailu.

Přednáška začíná v 16.30 hod. Vítáni jsou všichni zájemci o poštovní historii a filatelii - vstup volný. Jako obvykle bude pro účastníky připravena káva, čaj a minerálka.
Za výbor Klubu filatelistů, sběratelů specializovaných oborů, 00-15 Praha, pobočného spolku Svazu českých filatelistů, z.s., zdraví
Ing. Pravoslav Kukačka, jednatel