31. 5. 2021

3. 6. 2021 - klubová schůzka s přednáškou Ing. Jaroslava Konečného

 

Vážení přátelé, rozvolňování vládních protiepidemických opatření nám umožňuje konat klubovou schůzku s přednáškou a výdejem novinek a dalších materiálů ve čtvrtek 3. 6. 2021 v Domě Portus (Život 90, z.ú.), v Praze 1, ulice Karoliny Světlé 18 (roh s ulicí Betlémskou, mapku najdete na https://www.kf0015.cz/kde-nas-najdete/).

Přednáška Ing. Jaroslava Konečného "Modré digitální otisky výplatních strojů" se bude konat od 16.30 hod. v sále Dřevák v 1. patře Domu Portus. Účast na přednášce, resp. vstup do 1. patra (výtahem) bude umožněn jen za splnění aktuálně platných podmínek pro konání spolkových, resp. přednáškových akcí (respirátory a potvrzení o testech, o očkování nebo prodělání nemoci covid-19) - konkrétně viz https://covid.gov.cz/situace/spolkova-cinnost/prednaskova-cinnost. O přednášce jsme již informovali také na klubovém webu na https://www.kf0015.cz/klubove-odpoledne-s-prednaskou-3-6-2021/.
 
Výdej novinek, členských prémií za rok 2020 a členských průkazů proběhne od 16.00 hod. v přízemí Domu Portus a zde budou muset členové klubu splnit podmínky, jinak běžné pro maloobchod (respirátory, desinfekce rukou, rozestupy, nepřekročení max. počtu osob v přízemí Domu Portus dle instrukcí, které budou vhodným způsobem na místě vyvěšeny). Prosíme, nepřicházejte předem a rovněž není potřeba přicházet hned v 16.00 hod., ale bylo by dobré, kdyby se příchody jednotlivců poněkud rozložily, což však není v našich možnostech organizovat.
 
Vzhledem k tomu, že od 17.00 hod. bude vchod do Domu Portus uzavřen, žádáme později příchozí, aby u vchodu zatelefonovali na číslo 773 071 024 a služba Domu Portus jim otevře.
 
Za výbor Klubu filatelistů, sběratelů specializovaných oborů, 00-15 Praha, pobočného spolku Svazu českých filatelistů, z.s., zdraví
Ing. Pravoslav Kukačka, jednatel