3. 5. 2021

Přednáška J. Pelikána "Modrý Merkur (1851) – typologie, poštovní použití a popis kvality" odložena

 

Vážení přátelé, je nám to velmi líto, ale stále ještě platná opatření ministerstva zdravotnictví k zamezení šíření nákazy koronavirem SARS-CoV-2 nám brání v pořádání klubových schůzek, a tak ani schůzka plánovaná na čtvrtek 6. 5. 2021 s přednáškou p. Jana Pelikána "Modrý Merkur (1851) – typologie, poštovní použití a popis kvality" nebude konána. Vynasnažíme se zajistit přednesení této přednášky v dalším přednáškovém cyklu.
 
Informovanost členů a přátel klubu a dalších zájemců o aktuálním dění ve filatelii je průběžně zajišťována našimi klubovými internetovými stránkami https://www.kf0015.cz/, na nichž dosahujeme nyní již téměř 358 tisíc přístupů od jejich založení v roce 2013. Pokud snad ještě nejste přihlášeni k zasílání aktualit z klubového webu formou krátkých e-mailů s příslušným odkazem, můžete si tuto naši bezplatnou službu zajistit na adrese https://www.kf0015.cz/registrace/.
 
Ohledně dalších klubových schůzek vás budeme informovat, jakmile budou dále rozvolněna omezující opatření vlády a Dům Portus, kde naše schůzky konáme, se opět otevře pro akce s přítomností veřejnosti.
 
Za výbor Klubu filatelistů, sběratelů specializovaných oborů, 00-15 Praha, pobočného spolku Svazu českých filatelistů, z.s., vás zdraví
 
Ing. Jiří Marko, předseda výboru a správce webových stránek klubu, a Ing. Pravoslav Kukačka, jednatel