27. 11. 2007

Velká zlatá z výstavy SPORT-O-NET'07


Takhle jsem avizovali nový exponát třídy filatelistické literatury:
"Exklusivním exponátem filatelistické literatury se dostáváme do Řecka na počátku minulého století. Objevil se zde pokus, aby se olympijské hry konaly stále na stejném místě, tame kde vznikly. Historie a pokusy jsou zachycen i ve filatelistických materiálech a tyto velmi cenné, nedostupné a nevídané materiály zase přináší rozsáhlá a velkoryse pojatá kniha Řeka Michalise E. Tsironise, významného filatelistického funkcionáře, jurymana a filatelistického publicisty.
Protože víme, že velkou recenzi této knihy připravuje Jaroslav Petrásek, vrátíme se k titulu znovu a zprostředkujeme Vám objektivní recenzi.
S ukázkou knihy na 2 výstavních rámech se můžete seznámit také >>>>> http://www.japhila.cz/hof/0307/index0307a.htm ".
Ještě než stačil tajemník jury napsat slibovaný článek, vyhrál exponát velkou zlatou medaili. Jury se jednomyslně shodla a udělila největší počet bodů. Z vlastní zkušenosti mohu potvrdit, že výpravná a jistě nákladná kniha má především bohatý a nevídaný filatelistický obsah. Unikátní materiály v životě zahlédnete zcela jistě jenom v této knize.
Pro nás zůstané tak výpravný titul těžko dostupným snem, ne že by se nedal splnit, ale jeho realizace by byla pravděpodobně ekonomickou sebevraždou.
Gratulujeme tedy do Řecka a těšíme se na recenzi knihy od Jaroslava Petráska. :)
Břetislav Janík